Over ons

Het bedrijf

Tenergy Services is een dynamische organisatie opererend vanuit een centrale locatie in Nederland. Met een enthousiast team staan we garant voor een hoogwaardige en optimale dienstverlening op een 24/7 basis. Tenergy heeft een eigen software development team en PLC-kennis, waardoor snel kan worden geschakeld bij nieuwe marktkansen en -producten en of maatwerk oplossingen.

Daarnaast verzorgt een afdeling operations met hoogwaardige medewerkers op kantoor voor oplossing technische klantvragen en eigen monteurs langs de weg op klantlocatie voor technische installatie van systemen en producten. Maatwerkproducten en -projecten worden middels eigen engineering uitgewerkt in afstemming met andere betrokken marktpartijen.

Dienstverlening

Om de continuïteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen wordt er gebruikt gemaakt van advanced hosting in de cloud. In dit datacentrum worden de Tenergy processen 24 uur per dag bewaakt. Back-ups worden iedere dag gemaakt en bewaard op een externe locatie.

Software ontwikkeling gebeurt vanuit het kantoor in Moordrecht waar de afdelingen development en operations zijn gehuisvest. Afdelingen productontwikkeling, accountmanagement en de administratie worden eveneens vanuit deze locatie geco├Ârdineerd.