No post found

Wat biedt Tenergy Services?

Tenergy is een onafhankelijke partij, gespecialiseerd in het ontzorgen van klanten met een maatwerk webportal voor 24/7 volautomatische aansturing WKK, warmtepompen  en netinkoop. Dit op basis van  actuele APX  in- en verkoopverplichtingen, Intraday in- en verkoop en onbalansmarktprijzen. Ruim 600 klanten vanuit de glastuinbouw, maar ook steeds meer daarbuiten zijn aangesloten op de Tenergy internetportal.  Daarbij biedt Tenergy een helpdesk en waar gewenst  begeleiding op klantlocatie voor een doorlopend optimale bedrijfsvoering.

Deze webportal levert 5 minuten neartime (bron) meetdata, automatisch ingelezen marktprijzen gas en elektriciteit en doorlopend neartime (op kwartierbasis) geactualiseerde financiële en technische performance rapportages (waaronder rookgasreiniging en rookgascondensor monitoring). Hiermee biedt Tenergy een “energiedashboard”, met alle relevante parameters om een optimale economische en technische energiebedrijfsvoering te kunnen realiseren.

Deze rapportages worden steeds meer gebruikt om binnen gelijke teelten op groepsniveau te benchmarken energieverbruik- en kosten en onderling van elkaar te leren. Tenergy faciliteert dit middels zogenaamde sharingoverzichten inclusief begeleiding bij de gezamenlijke analyses.

Met een sterk eigen (software) ontwikkelteam,  een premium beschikbaarheid van haar systemen en hoogwaardige kennis van de energiemarkt is Tenergy in staat om een compleet product aan te (blijven) bieden en doorlopend uit te bouwen naar de behoeften van de markt.

Een greep uit onze referenties

Klant aan het woord

Tenergy begrijpt door haar marktkennis welke functionaliteit op de webportal nodig is voor een goede bedrijfsvoering.

Bram Hendrickx - RedStar
Lees meer klantreferenties