Over ons

Tenergy Services is een jonge, snelgroeiende organisatie opererend vanuit een centrale locatie in Nederland. Met een enthousiast team staan we garant voor een hoogwaardige en optimale dienstverlening op een 24/7 basis.

Tenergy heeft een eigen software development team, waarmee snel kan worden geschakeld bij wijzigingen in marktwensen of maatwerkvragen. Naast de verkoop buitendienst is een aanwezige helpdesk altijd bereikbaar om klanten bij vragen te helpen.

Daarnaast verzorgt een afdeling operations met hoogwaardige medewerkers op kantoor voor oplossing technische klantvragen en eigen medewerkers langs de weg op klantlocatie voor technische installatie systemen en producten.  Maatwerkproducten en -projecten worden middels eigen engineering uitgewerkt in afstemming met andere betrokken marktpartijen.

Alle diensten van Tenergy Services zijn en worden in eigen huis (door)ontwikkeld. Door de aanwezige verschillende expertises op het gebied van ICT, de energiemarkt en elektrotechniek in combinatie met een zeer nauw klantcontact weet Tenergy zich te onderscheiden in de markt.

Om de continuïteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen wordt er gebruikt gemaakt van een advanced hosting centrum in Amsterdam. In dit datacentrum worden de Tenergy processen 24 uur per dag bewaakt. Back-ups worden iedere dag gemaakt en bewaard op een externe locatie.

Het onderhoud en de innovatie van diensten gebeurt vanuit het kantoor in Hagestein waar de afdelingen development en operations zijn gehuisvest. De verkoopactiviteiten en de administratie worden vanuit de locatie Drogeham gecoördineerd.

10